maatwerk

Misschien ben je als organisatie of bedrijf op zoek naar een uniek object op maat. Samen gaan we op zoek naar een concept met de juiste uitstraling en karakter. We kunnen een meerwaarde creëren door je klanten of medewerkers te boeien met een ontwerp dat volledig matcht met de identiteit van je bedrijf. Dit kan vaak gerealiseerd worden door verder te bouwen op een reeds aanwezige huisstijl en logo.  Het is steeds een voldoening als dit resulteert in een verhaal dat gewoon klopt: als vorm, materiaal en inhoud één geheel vormen..

Maatwerk is zeker ook mogelijk voor particulieren. Vooral bij speciale gebeurtenissen is het fijn om familie en vrienden te verrassen door net iets origineler uit de hoek te komen. Denk maar aan geboorte, huwelijk of jubileum. Tevens kan er ook bij een minder fijne gebeurtenis, zoals het verlies van een dierbare, een persoonlijk ontwerp gerealiseerd worden. Dit kan helpen om herinneringen tastbaar te houden. 

Indien je zelf een volledig ontwerp hebt voorbereid en enkel nog zoekt naar iemand die je kan helpen bij de realisatie ervan, aarzel dan niet om contact op te nemen. Voor deze uitvoerende opdrachten kun je ook bij mij terecht.

belangrijkste Toestellen

BRM Lasercutter voor graveer- en snijwerk. Bereik: 90cm x 130cm .

Nomad carbide 3D Desktop CNC freestoestel voor prototypes. Bereik: 20X20x10cm

cnc workshops door rik verhaest

enkele realisaties

kapstok van studio ama met gelasercut logo door rik verhaest

Studio ama

Kapstokken met logo

wielrenner popje op kasseipralines van chocolade atelier stuyven

chocolade atelier stuyven

Kasseipralines: ontwerp van een miniatuur kasseivorm

lasercutter van rik verhaest snijdt visitekaartjes uit afvalhout

ontwerp rik verhaest

Eigen visitekaartjes, vervaardigd uit afvalhout

lasercut logo van exo box op houten tuinhuisje als maatwerk van ontwerp rik verhaest

Exo Box

Lasercutten van logo onder de deur van de tuinhuisjes